Over Green Three

Green Three - de duurzame alliantie

Wie zijn wij?

Mokveld, Intersell en Gijs & Van Cleef, allen gerenommeerde aannemers, hebben op 1 maart 2022 een samenwerkingsovereenkomst met het Energiedienstenbedrijf Gooi & Vecht gesloten. Partijen vormen een Product Markt Combinatie (PMC) voor vergaande energie neutrale en gasloze renovatie van woningen tussen de bouwjaren ’20 en ’95 in de regio Gooi en Vechtstreek ten einde een bijdrage te leveren aan een energie neutrale regio in 2050.

De drie bouwbedrijven hebben samen met het Energiedienstenbedrijf (EDB) in de afgelopen maanden gewerkt aan een propositie voor het aardgasvrij maken van woningen in de Hilversumse Meent. Een deel van deze wijk is een proeftuin als onderdeel van het Programma Aardgasvrije Wijken. In deze proeftuin werkt het EDB onder andere nauw samen met de gemeente Hilversum. Voor de ontstane alliantie een reden om de samenwerking te intensiveren.

green-three-3

Green Three is een alliantie van:

Mokveld Bouw & Onderhoud BV

Mokveld Bouw & Onderhoud is hét adres voor (ver)bouw, renovatie, restauratie en onderhoud in Midden-Nederland. Al sinds 1924 werken wij aan prachtige projecten voor overheden, onderwijsinstellingen, particulieren, MKB-bedrijven, woningcorporaties en kinderdagverblijven. Onze 50 medewerkers hebben een schat aan ervaring met renoveren, restaureren, onderhouden en (ver)bouwen.

Naar website >

BV Intersell

Intersell is een ervaren bouwer die actief is op diverse vakgebieden van de bouw en richt zich voornamelijk op renovatie en onderhoud. Wij beschikken over ongeveer 100 personeelsleden verdeeld over timmerlieden, metselaars, tegelzetters en schilders. Intersell is onderdeel van Vink Bouw uit Nieuwkoop.

Naar website >

Gijs & Van Cleef BV

Gijs & Van Cleef is al meer dan 40 jaar een gespecialiseerd bouwbedrijf in Naarden en omstreken. We zijn uitgegroeid tot een ervaren en veelzijdige bouwkundige partner op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie van zowel woningen als bedrijfspanden, winkels, utiliteitsgebouwen en appartementen.

Naar website >

Benieuwd wat Green Three voor uw gemeente, regio of vve kan betekenen?

Neem dan contact met ons op!